Bomba bačena zbog Zadruge?

Izvor: Mondo, 03.Sep.2018, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba bačena zbog "Zadruge"?

Džip popularne voditeljke rijalitija "Zadruga" dignut je u vazduh u subotu ujutru. Na sreću niko nije povređen, a postoji sumnja da su eksploziv podmetnuli fanovi Lune Đogani.

Dušica Jakovljević kaže da je i dalje u šoku i da veruje da će policija rešiti ovaj slučaj.

"Ovo je bio napad na mene, a ne na čoveka koji već mesecima nije u Beogradu. Taj auto sam sama kupila od novca koji sam zaradila u proteklih 20 godina poštenog rada. Prepustiću sve nadležnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << organima. Okrećem se onome što sledi, a to je nova sezona Zadruge. Uprkos svemu ja sam veliki profesionalac i u četvrtak ću biti bolja nego ikada", najavila je voditeljka u izjavi za "Informer".

Ovaj tabloid piše da policija ispituje brutalne pretnje koje je voditeljka dobila od fanova Lune Đogani, jer postoji sumnja da su oni postavili eksploziv.

Voditeljka je u trenutku eksplozije bila u svom stanu, pa na sreću niko nije povređen. S obzirom da taj automobil voze i ona i nje dugogodišnji dečko Jovica Aleksić, policija je proširila istragu.

Džip je u vlasništvu Beograđanina Dragana Milića, a tokom poslednjih meseci vozili su ga voditeljka i njen dečko Jovica Aleksić, piši beogradski mediji, navodeći da se veruje da je meta bio Aleksić. Mediji dodaju i da je Aleksić već neko vreme u Dubaiju, gde se "sklonio" zbog pretnji koje je dobijao.

Izvor: Tanjug

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Bomba bačena zbog "Zadruge"?

Izvor: Vesti-online.com, 03.Sep.2018

Džip popularne voditeljke rijalitija "Zadruga" dignut je u vazduh u subotu ujutru. Na sreću niko nije povređen, a postoji sumnja da su eksploziv podmetnuli fanovi Lune Đogani...Dušica Jakovljević kaže da je i dalje u šoku i da veruje da će policija rešiti ovaj slučaj...- Ovo je bio napad na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.