Bolje je biti mrtav, nego se vratiti ovako (VIDEO)

Izvor: Mondo, 19.Jan.2019, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bolje je biti mrtav, nego se vratiti ovako" (VIDEO)

Jezivi trejler novog "Groblja kućnih ljubimaca", pogledajte!

Kingovi fanovi znaju da je po ovoj knjizi već snimljen film i to 1989. godine, postojao je i nastavak iz 1992. koji je kritika "sahranila", a sada Denis Vidmajer i Kevin Kolš potpisuju novu verziju.

FOTO: Ovo je beogradsko groblje kućnih ljubimaca

Ako niste čitali, "Groblje kućnih ljubimaca" prati porodicu Krid koja se doseljava u zabačeni američki gradić. Prvi komšija je starac koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << krije mračnu tajnu, a iza njihovog poseda nalazi se groblje na kojem lokalni klinci sahranjuju svoje kućne ljubimce. Kada porodicu pogodi stravična tragedija, Luis Krid će otkriti šta se nalazi iza groblja...

Već smo gledali trejler, ali sada u novom videu konačno vidimo jednu od strašnijih prilika iz knjige i prethodnog filma - Zeldu. Ako ne znate ko je Zelda, sačekajte film, saznaćete!

U novom videu, čujemo rečenice koje znamo iz knjige - "Bolje je biti mrtav, nego se vratiti. Oni koji se vrate više nisu isti"...

Uloge tumače Džejson Klark, Ejmi Samic, Džon Litgou i drugi. Film u bioskope stiže 4. aprila 2019. godine, u distribuciji "Taramaunta".



Izvor: YouTube/ParamountPictures

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.