Bolesnici iz Engleske čekaju presudu

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolesnici iz Engleske čekaju presudu

Morbidna ideja dvoje nastranih Engleza, dobiće epilog na sudu. Direktorka kompanije za video nadzor Šeri Brej (49) i zaposleni u toj firmi Kristofer Ešford (62) priznali su na sudu da su nelegalno pristupili snimcima tela nastradalog fudbalera Emilijana Sale u mrtvačnici i objavili ih na društvenim mrežama.
Na suđenju je Salina sestra Romina remkla da je porodica bila šokiranapošto su fotografije objavljene na Instagramu, nekoliko dana pošto je telo njenog brata pronađeno u Lamanšu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> – Ne mogu da verujem da postoje tako strašno zli ljudi. Pokušala sam da uklonim fotografije sa društvenih mreža. Nisam želele da ti jezivi snimci stignu do moje majke. Tužno je što su se neki ljudi time zabavljali. Te slike nikada neću moći da izbrišem iz glave. Moji majka i brat takođe – rekla je Romina Sala pred sudom u Svindonu.
Brej i Ešford su uhapšeni krajem aprila. Prethodno, kada je shvatila da policija istražuje slučaj, Šeri Brej je pokušala da izbriše fotografije iz telefona, a isto je i Ešfordu naredila da učini. Presduda nastranom tandemu biće doneta u ponedeljak.
Emilijano Sala je nestao 21. januara na putu od Nanta prema Kardifu, gde je trebalo da nastavi karijeru. Njegovo telo je pronađeno tek 7. februara. Ostaci pilota Dejva Ibotsona nikada nisu pronađeni.

Članak Bolesnici iz Engleske čekaju presudu se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post Bolesnici iz Engleske čekaju presudu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.