Bol za sinom je prevelika: Gruovi roditelji van sebe, jecaji paraju nebo!

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bol za sinom je prevelika: Gruovi roditelji van sebe, jecaji paraju nebo!

Poznati srpski reper Dalibor Andonov Gru tragično je poginuo u toku jučerašnjeg dana vozeći Kajt na Dunavu kod Nautičkog kluba Zemun. Porodica se trenutno okuplja u reperovom stanu. Roditelji preminulog Grua se nalaze u stanu u kome je živeo sa porodicom a moglo se videti da su veoma potrešeni pogibijom sina. Žena za koju se pretpostavlja da mu je majka nije prestajala da plače. Juče su se putem društvenih mreža oglašavali reperovi prijatelji i kolege sa tugom u srcu zbog gubitka  >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << tako talentovanog muzičara Podsetimo Gru je bio u braku sa Danicom 11 godina i iz tog braka je imao sinove Vuka i Relju. More
The post Bol za sinom je prevelika: Gruovi roditelji van sebe, jecaji paraju nebo! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.