Boki 13 dobio cveće od Ivana Ivanovića?

Izvor: S media, 17.Jun.2010, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boki 13 dobio cveće od Ivana Ivanovića?

Na nastupu koji je održao u utorak na splavu „Blejvoč“ šomen Boki 13 je pored zanimljivog repertoara publici predstavio i svoje međunožje i stražnjicu.

Naime, dok je u belom kostimu pevušio, Makedonac se uvijao pokazujući ono što se krije ispod. Iako su se novinari dovijali ne bi li ga što bolje fotografisali i razrešili misteriju šta Jovanovski krije u međunožju, zbog dobre kamuflaže vešom do toga ipak nije došlo.

Tokom nastupa Bokiju je stigla velika korpa >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sa ružama.

-Mmm, da vidimo od koga je ovo. Jao, ovo cveće mi je poslao jedan voditelj, verovatno ga znate, vozi taksi. Uh, ne mogu da pročitam ovo naglas, previše je intimno. Hvala ti, srce - rekao je Boki, jasno aludirajući na Ivana Ivanovića sa kojim se u poslednje vreme nekoliko puta prepucavao preko novina, a do kraja večeri ostalo je nepoznato da li je u pitanju marketinški trik ili je zaista palo pomirenje.

Ceo nastup, koji je organizovao „Beoton“, najavila je Divna Karleuša, a Jelena je uživala u jednom od VIP separea, u kojem je sedela sa Anom Nikolić i svojim PR menadžerom Zoranom Birtaševićem. Izvor: Alo.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.