Bojkot zbog Džonija Depa?!

Izvor: Mondo, 20.Nov.2017, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojkot zbog Džonija Depa?!

Zadržali glumca koji je tukao ženu, zbog toga će izgubiti publiku?

Najavljeni nastavak hita "Fantastične zveri i gde da ih pronađete" izazvao je burne reakcije.

Na samom kraju prvog dela, pojavio se Džoni Dep u ulozi glavnog negativca Grindevalda, a nedavno je otkriveno da će se nastavak (film će imati pet delova) više baviti njegovim likom.

The heroes. The villains. The magic. In one year, return to the Wizarding World with Fantastic Beasts: The Crimes >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << of Grindelwald. #MagicInProgress #FantasticBeasts

A post shared by Fantastic Beasts Film (@fantasticbeastsmovie) on Nov 16, 2017 at 6:00am PST

To je izazvalo lavinu reakcija na društvenim mrežama, jer je Dep na stubu srama zbog fizičkog zlostavljanja bivše supruge Amber Herd.

Udarao je, šutirao nogama...

Zbog toga su u Britaniji pokrenute akcije koje pozivaju na bojkot filma.

Fanovi su naročito iznenađeni time što Dž. K. Rouling, po čijoj je priči nastao film, još uvek nije osudila Depa, koji je navodno na nedavnoj premijeri filma u Londonu bio "pod gasom".

Drugi deo serijala "Fantastične zveri" biće prikazan 16. novembra sledeće godine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.