Bojkot Beograđana: Adilu otkazan nastup za Novu godinu, umesto njega peva Aco Pejović!

Izvor: Press, 14.Dec.2013, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojkot Beograđana: Adilu otkazan nastup za Novu godinu, umesto njega peva Aco Pejović!

Novogodišnja tezga Adila Maksutovića otkazana je!
Pevač 31. decembra neće nastupiti u Central Palasu, već će umesto njega goste zabavljati Aco Pejović.
Naime, čim smo videli da su preko svih izlepljenih plakata po Beogradu, na kojima je bila Adilova slika kao najava njegovog nastupa, prelepljeni plakati sa najavom nastupa Ace Pejovića, pozvali smo broj koji se nalazi na istim.
Predstavili smo se kao zainteresovani za kupovinu karata, te nam je čovek sa druge >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << strane veze ljubazno potvrdio da je nastup Adila otkazan, te da će kupljene karte (ukoliko neko ne želi da sluša Pejovića) ljudi moći vratiti i dobiti svoj novac nazad.
- Da, tačno je. Adil neće nastupiti, peva Aco Pejović. Ako neko neće da sluša Acu može da vrati karte... U svakom slučaju biće ispoštovani - rečeno nam je.
Posle ovog odgovora kazali smo da zovemo iz redakcije Pressonline-a, pa smo upitali da li je nastup otkazao Adil ili organizatori. Međutim, taj odgovor već nismo dobili.
- Pa, znate kako... ja to stvarno ne bih znao da Vam kažem... - zbunjeno je kazao mladić.
Međutim, na oficijalnoj stranici "Zepter event Centar" piše kako "Adil nije bio u mogućnosti da nastupi zbog obaveza lične prirode".
U želji da čujemo i njegovu stranu priče pokušali smo da dobijemo Adila, ali nam se nije javio na telefon.
Aco Pejović ostao je nedostupan.

Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Adil: Uskoro će sve biti jasno, stavljen sam na stub srama bez ijednog dokaza

Izvor: Press, 14.Dec.2013

Adila Maksutovića i danas smo, povodom teksta koji smo objavili kako mu je nastup u Beogradu za novogodišnju noć otkazan, pokušali da dobijemo, ali bezuspešno.. Pevač se ipak na jednom mestu oglasio - na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.. Prenosimo vam u potpunosti ovo saopštenje.. "Uskoro...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.