Bob Dilan izdaje trostruki album u martu

Izvor: N1 televizija, 31.Jan.2017, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bob Dilan izdaje trostruki album u martu

Čuveni američki kantautor i nobelovac Bob Dilan najavio je izlazak novog, trostrukog studijskog albuma “Triplicate” - kolekcije od 30 novih snimaka poznatih američkih folk pesama.

“Triplicate” će se naći u prodaji od 31. marta, a svaki disk će predstavljati tematski aranžiranu kolekciju od 10 pesama, napisanih od strane velikih američkih kompozitora u interpretaciji, aranžmanima i stilu Boba Dilana.

“Triplicate” će biti prvi studijski trostruki set >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u bogatoj karijeri čuvenog muzičara. Svaki disk na novom izdanju ima svoj naslov- “Til The Sun Goes Down”, “Devil Dolls” i “Comin’ Home Late”, a oni zaokružuju tematski izbor od deset kompozicija čiji autori su neki od najhvaljenijih i najuticajnijih američkih kompozitora, kao što su Čarls Straus i Li Adams (“Once Upon A Time”), Harold Arlen i Ted Keler (“Stormy Weather”), Harold Hapfild (“As Time Goes By”), odnosno Saj Kolman Coleman i Kerolin Li (“The Best Is Yet To Come”).

Kao i što smo navikli kada je u pitanju Dilan, osim što je otpevao i aranžirao materijal, njegov alter ego, Džek Frost, je i producirao novo izdanje.

“Triplicate” je 38. studijski album u njegovoj plodnoj karijeri, koji ujedno potvrđuje postojan ritam u diskografiji ovog muzičara, čiji je prethodno izdanje “Fallen Angels” objavljeno početkom prošle godine.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Bob Dilan objavljuje trostruki album američkih klasika

Izvor: Blic, 01.Feb.2017, 15:58

Na kolekciji pod nazivom "Triplicate" naći će se 30 Dilanovih interpretacija pesama koje su proslavile Frenka Sinatru, Bili Holidej i ostale, uključujući "September of My Years" i "Day In, Day Out"...Dilan je odavno fasciniran istorijom i tradicijom američke popularne pesme i već je objavljivao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.