Izvor: Blic, 25.Avg.2016, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bliski susret sa smrću nije ga opametio: Košarkaš ponovo uhvaćen u društvu žena lakog morala

Lamar Odom nikako da se vrati na pravi put. Nakon što je prošle godine za dlaku izbegao tragediju u javnoj kući, ali se sada vratio poročnom načinu života.

Bivša NBA zvezda viđen je kako se provodi u striptiz klubu u Kvinsu, u sredu u ranim jutarnjim časovima. Na fotografijama se vidi kako je okružen polugolim devojkama dok stoji za šankom. Klub je napustio u društvu prijatelja i dve devojke.

Proteklog vikenda, viđen je u Njujorku, a očevici tvrde da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pušio marihuanu.

- Svi koji su bili i njegovoj blizini mogli su da namirišu marihuanu. On nije ni pokušao to da sakrije - rekao je izvor za "Radar Online".

Bivši suprug Kloi Kardašijan prošlog oktobra se predozirao drogom i alkoholom. Pronađen je bez svesti u javnoj kući u blizini Las Vegasa. Bio je u komi, nakon čega je mesecima išao na terapije kako bi ponovo naučio da hoda i govori.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.