Blic najavio izdavanje albuma sa sličicama sahrana i ubijene dece

Izvor: Njuz.net, 21.Mar.2013, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blic najavio izdavanje albuma sa sličicama sahrana i ubijene dece

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
U "Blicu" smatraju da je izdavanje albuma bio logičan korak

BEOGRAD, 21. mart 2013, (Njuz) – Dnevni list „Blic“ objavio je da će se na kioscima uskoro pojaviti ekskluzivni album sa samolepljivim sličicama sahrana, ubijene i pretučene dece i drugim upečatljivim prizorima iz rubrike „Hronika“ tog lista.

Kako se navodi u saopštenju tog lista, tokom godina „Blic“ je objavio veliki broj fotografija koje su privukle veliku pažnju javnosti, pa je album >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << sa samolepljivim sličicama bio logičan korak.
- Tradicija ekskluzivnih fotografija pretučene dece, sjajnih fotografija sahrana i uplakanih porodica i rođaka biće krunisana ovim projektom. Album će imati oko 300 sličica, od čega će deseti deo biti takozvane „zlatne“ i njih će biti nešto teže nabaviti. Sa ponosom možemo da kažemo će svaka kesica sadržati po sedam sličica, a svaka dvadeseta kesica imaće džokera, na osnovu kojeg će kolekcionar moći da dobije dve nove kesice – saopšteno je na konferenciji za štampu.
Prema najavama izdavača, svi koji budu popunili album moći će da ga donesu u redakciju na uvid i prijave se za učešće u nagradnoj igri čije će nagrade biti vrlo vredne. U međuvremenu, svaki čitalac koji pošalje 100 praznih kesica redakciji „Blica“ dobiće tri nikad objavljene fotografije sa obdukcija nastradalih u saobraćajnim nesrećama.
U Blicu su takođe izrazili nadu da će se i za ovaj album, poput mnogih drugih kvalitetnih albuma, kolekcionari kao i rodbina i prijatelji stradalih okupljati kod Terazijske česme i menjati duplikate.
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.