Izvor: Blic, 26.Jul.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Blic' i 'And Music' vas vode na 'Entrance'

'Blic' i 'And Music' vas vode na 'Entrance'

'Blic' i 'And Music' vas vode na festival elektronske muzike 'Entrance' koji se od 3. do 6. avgusta održava na plaži Mogren u Budvi. Prvih pet čitalaca koji se danas od 12 do 12.10 časova jave na telefon 011/3334-620 dobiće po dva kompleta ulaznica za sva četiri dana festivala, a karte za 'Entrance' ćemo deliti i narednih dana.

Inače, zvezde ovogodišnjeg festivala su Kris Libing (Nemačka), Petar Dundov (Hrvatska), >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kid Krim & Džunior Džek (Belgija), Sander Klajnenberg (Holandija), Junajting Nejšens (Velika Britanija), kao i najbolji di-džejevi iz regiona.

Na plaži Mogren će biti postavljeni prvoklasni zvučni i svetlosni sistemi i organizatori najavljuju pravi spektakl za sve ljubitelje elektronskog zvuka. Komplet ulaznica za sva četiri dana košta 2.200 dinara (25 evra), a karte se u Beogradu mogu kupiti u Bilet servisu, 'Mamutu', IPS-u, u Nišu, Novom Sadu, Subotici i Podgorici u prodavnicama IPS-a, u Kragujevcu ulaznice se mogu nabaviti u kafićima 'Ajriš', 'Kontrast' i 'Stori', u Budvi u kafiću 'Kasper' i na plaži Mogren, u Baru u kafeu 'Varadero', a u Herceg Novom u turističkoj agenciji 'Labosta'.

A. N.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.