Izvor: Blic, 27.Apr.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Blic' deli karte za di-džej Sašu

'Blic' deli karte za di-džej Sašu

U okviru 'Pležers' žurke koja će se večeras održati u klubu 'Posejdon' (Staro sajmište), nastupiće Saša, jedan od najpoznatijih svetskih haus di-džejeva. Osim njega, nastupiće i engleski di-džej Li Baridž, a troje najbržih čitalaca koji se danas od 13 do 13.05 časova jave na telefon 011/3334-620 dobiće po dve ulaznice za ovu žurku.

Inače, Saša, koji je rođen u Velsu, poznat je po sjajnoj atmosferi koju pravi na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svojim nastupima, a njegova muzika se može opisati kao progresiv trens sa velikim uticajem hausa i brejk bit elemenata. Saša je karijeru započeo u klubu 'Hacienda' u Mančesteru, a postao je velika zvezda nakon nastupa u legendarnom klubu 'Shelly’s'. Danas, Saša je jedan od najtraženijih svetskih di-džejeva, što ne čudi kada se ima u vidu da je pravio remikse pesama za Madonu, 'Chemical brothers' i mnoge druge muzičke zvezde. Takođe, on je radio muziku i za 'plej stejšn' igru 'Wipeout 3' koja je svojevremeno prodata u milionskom tiražu. U međuvremenu, Saša se preselio u Njujork, a u prethodne dve godine je, zajedno sa svojim prijateljem Džonom Digvidom (partnerstvo poznato pod imenom 'Northern Exposure'), obišao ceo svet. A. N.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.