Izvor: Press, 05.Dec.2018, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blamčina! Amidžić otkrio Anu Sević: Javila mi se i sama tražila da gostuje u emisiji!

Ana Sević se nakon saobraćajne nesreće koju je Darko Lazić imao na putu Subotište-Brestač 23. oktobra prvi put oglasila u emisiji, u kojoj je gostovala 6. novembra.
Iako su svi mislili da je voditelj emisije Ognjen Amidžić uspeo Anu da ubedi da se pojavi kod njega, istina je takva da je zapravo Sevićeva želela da gostuje i ispriča svoju stranu priče.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> - To su specifične stvari... Meni se Ana sama javila. Ona je bila u situaciji da želi da se obrati, ima poverenja u mene, živa reč je ipak živa reč. Tu nije bilo situacije da je neko prekida, montira ili nešto drugo pravi - kaže Ognjen.
youtube.com/AmiG Show
Ognjen Amidžić...
- Ja volim da ljudi kažu šta imaju, ja pitam šta ja imam... To je još uvek jedna specifična i delikatna situacija za ljude koji su meni jako dragi, naročito kao što je Darko Lazić. Mnogo se tu napravi negativnih stvari, informacija i bolje da svako kaže u tom trenutku šta misli i šta mu je na srcu kad se već o tome piše - objasnio je Amidžić.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Karleuša predstavlja novu pesmu na Pinku 25. decembra

Izvor: Tracara.com, 05.Dec.2018

Jelena Karleuša gostovaće u emisiji Ami G show na televiziji Pink, 25. decembra, kada će predstaviti novi singl, saznaje Tračara. Ovu informaciju potvrdio je i voditelj emisije Ognjen Amidžić, koji sa druge strane nije želeo da komentariše činjenicu da je pop diva bila zabranjena na televiziji. “Ne...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.