Izvor: Mondo, 25.Jul.2018, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bizarna ispovest voditelja: Silovanje, pa svadba!

"Ljubavna" priča sa suprugom započela silovanjem - "to je tada bilo normalno"!

Američki voditelj i TV zvezda Lenard Mekelvi, koji nastupa pod imenom Charlamagne Tha God, izjavio je da je silovao svoju tadašnju devojku, a onda su se venčali!

"Rekao sam ovo, ljudi, već bezbroj puta. Svi smo to radili, naročito kad smo bili mlađi, išli smo okolo i silovali jer niko nije smatrao silovanjem odnos sa ribom koja je 'van sebe', to je nekako bilo normalno," rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je on.

"Ja sam oženjen, supruga i ja smo se najpre zabavljali godinu dana, a ona nije htela da mi "da". I jedne subote uveče, bili smo zajedno, ona se užasno napila i obeznanila u kući moje mame. E pa, tad sam spavao sa njom. Baš sam je pre neki dan pitao – izvini, jesam te silovao kad smo prvi put spavali? I ona je rekla da jesam," rekao je voditelj.

Lik Beson držao glumicu kao robinju?!

On je u braku sa Džesikom Gadsden, sa kojom ima dve kćerke.

Trenutno se pred sudom u Južnoj Karolini vodi slučaj zbog silovanja koje je Mekelvi počinio 2001. nad Džesikom Rid, koja je tada imala samo 15 godina.

Ona tvrdi da je slučaj tada "gurnut pod tepih", i da je on odšetao kao slobodan čovek, zbog čega sada sudski goni tužioca koji je namerno loše vodio proces. Voditelj, sa svoje strane, tvrdi samo da je maloletnici dao alkohol, zbog čega je dobio uslovnu kaznu, ali odlučno poriče da je između njih bilo fizičkog kontakta.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.