Izvor: Press, 10.Maj.2018, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši ljubavnici nakon pet godina nastupali zajedno

Bivši ljubavnici Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović nakon pet godina imali su zajednički nastup na humanitarnoj večeri u jednoj beogradskoj kafani, međutim, kako saznajemo, pevačica je učinila sve da do njihovog susreta nipošto ne dođe.
Naime, Milena je pristala da peva na istom mestu sa Nemanjom, ali pod uslovom da joj se omoguće uslovi da se mimoiđu, što su organizatori, ali i sam Stevanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ispoštovali.
- Nemanja je stigao među prvima, a Milena poslednja. Ušla je u kafanu i uputila se u garderobu, gde je ostala sve dok Nemanja nije završio sa svojim blokom pesma i po dogovoru otišao iz kafane pre nego što je Ćeranićka izašla na binu. Milena se duže vreme krila u garderobi dok su svi pevači sedeli zajedno. Nije se pozdravila ni sa kim pre nastupa kako bi izbegla susret sa Nemanjom, ali kasnije je opušteno ćaskala sa svima - otkriva naš izvor.
Pripadam Karleušinom taboru Članica žirija "Zvezda Granda" Ana Bekuta, koja je na humanitarnoj večeri nastupala zajedno sa Stevanovićem i Ćeranićkom, tvrdi da pripada taboru Jelene Karleuše jer smatra da su "mala od skandala" i Aca Lukas najduhovitiji članovi žirija.
- Ako treba da biram stranu između Jelene Karleuše i Viki Miljković, ja sam u Karleušinom taboru. Ona i Lukas prednjače u duhovitosti, umorni smo, ali se i lepo zabavljamo na snimanju - zaključila je Bekuta.
Iako je postupio prema navodima našeg sagovornika, Stevanović je u izjavi za Srpski telegraf tvrdio da nema problem da se sretne sa bivšom jer je ona navodno za njega sada samo prošlost.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.