Bivša supruga Žike Jakšića doživela SAOBRAĆAJKU u Crnoj Gori

Izvor: Blic, 13.Avg.2017, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša supruga Žike Jakšića doživela SAOBRAĆAJKU u Crnoj Gori

Voditeljka pri jednom skretanju nije bila oprezna, naletela je na drugi automobil, koji je išao brže nego što je propisano pa ona nije uspela da ga izbegne.

Voditeljka Dajana Paunović je dobar primer krilatice koju su očigledno izmislile pripadnice lepšeg pola da svaka žena posle razvoda blista. Iako smo je pratili kako bismo saznali da li je posle razvoda od producenta "Granda" Žike Jakšića u njen život uplovio novi muškarac, ona se našla u nezgodnoj situaciji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Naime, Dajana Crnogorskim primorjem krstari u potpuno otvorenom džipu, ali kako pri jednom skretanju nije bila oprezna, naletela je na drugi automobil, koji je išao brže nego što je propisano pa ona nije uspela da ga izbegne.

Ona je prednjim delom svoga džipa udarila u vrata drugog vozača i tako potpuno uništila farove i branik. Više detalja i Dajaninu izjavu o svemu pronaći ćete OVDE ili na sajtu PulsOnline.rs.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VODITELJKA DOZIVELA SAOBRACAJNU NEZGODU Dajana u problemu tokom letovanja u Crnoj Gori

Izvor: medio.rs, 14.Avg.2017, 00:10

Voditeljka Dajana Paunović doživela je saobraćajnu nezgodu na Crnogorskom primorju...Naime, voditeljka se vozila u otvorenom džipu, te pri jednom skretanju u krivinu nije bila dovoljno oprezna, naletela je na drugi automobil, koji je išao brže nego što je propisano pa ona nije uspela da ga izbegne....

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.