Bilder iskoristio pauzu između dve serije slikanja da uradi vežbu

Izvor: Njuz.net, 20.Apr.2015, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilder iskoristio pauzu između dve serije slikanja da uradi vežbu

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeJovan Tomirović u teretanu mesecima ide po tri puta nedeljno, ali je tek nedavno primetio koliko tamo ima tegova

BEOGRAD, 20. april 2015, (Njuz) – Jovan Tomirović (24), bodibilder iz Beograda, danas je tokom pauze između dve serije slikanja u teretani uradio vežbu za bicepse, saznaje Njuz.
Ovaj mladi bilder kaže da se naporno slika već nekoliko meseci, zbog čega često mora da pravi pauze, ali da je ovo prvi put da je tokom pauze u slikanju uzeo teg u ruke.
- >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Najčešće tokom pauze u slikanju odem na Instagram da vidim koliko imam lajkova, ili iskoristim priliku da okačim sliku i na Fejsbuk i odgovorim na komentare poput „strava“, „wow“ i „Mmmm“ – kaže Jovan i dodaje da je zbog nešto slabijeg Wi-Fi signala malo pogledao oko sebe i da su mu pažnju skrenuli tegovi.
- Iako u teretanu mesecima idem po tri puta nedeljno, tek sam sada video koliko tamo ima tegova. Posebno mi je bilo zanimljivo što su poređani od najmanjeg ka najvećem. Uzeo sam teg od 10 kila i, nakon što mi je instruktor objasnio kako se pravilno radi vežba, uradio sam jednu seriju bicepsa – dodaje ovaj bilder.
Jovan otkriva da je do sada bio veoma disciplinovan i da se nada da mu ovaj izlet u vežbu sa tegovima neće pokvariti rutinu u slikanju.
- Ponedeljkom radim slike bicepca i grudi, sredom triceps i leđa, dok petkom fotografišem ramena i noge. Mnogi početnici prave grešku i preskaču slikanje nogu, a veoma je važno na svom Insagramu podjednako kačiti slike nogu kao i fotografije grudi ili ruku – kaže ovaj mladi bilder i dodaje da je čak uspeo da snimi jedan „selfi“ tokom dizanja tega.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.