Bil ne zna gde je, a Hilari sa kim priča

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jun.2011, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bil ne zna gde je, a Hilari sa kim priča

Izlgeda da je bračnom paru Klintonovih zajednička crta nedostatak koncentracje ili sklonost ka lapsusima pred strancima. I dok je Bil nedavno u Crnoj Gori poželeo prosperitet Makedoncima, njegova supruga i državna sekretarka SAD-a Hilari nije bila sigurna da li je njen sagovornik Alan Žipe francuski predsednik ili premijer. A čovek je zapravo "samo" ministar inostranih poslova.

Američka državana sekretarka Hilari Klinton napravila je lapsus i nehotice dva puta "unapredila" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svog kolegu francuskog ministra spoljnih poslova Alana Žipea na zajedničkoj konferenciji za novinare posle susreta u Vašingtonu.

"Predsednik, ili premijer, izvinite, on je sve samo nije ono prvo (smeh), " rekla je ona govoreći o Žipeu pred novinarima u Stejt dipartmentu.

"Hvala," uzvratio je galantno francuski ministar.

"Da, da, znam nisam ni ja, tako da imamo još nešto zajedničko," rekla je Klintonova uz smeh, nastavljajući da govori o temama sastanka sa Žipeom uključujući bliskoistočni mirovni proces.

Podsetimo, Bil Klinton je krajem maja bio počasni gost u Crnoj Gori, gde je dobio i počasni doktorat, a zemlju domaćina - Makedoniju - je počastio željom za progresom i bogatstvom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.