Bijonse i Jay Z se provode za male pare

Izvor: S media, 13.Jun.2010, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijonse i Jay Z se provode za male pare

Manje od 100 funti za dvoje... Iako su najuspešniji par u šoubiznisu, odseli su u hotelu u kom noć košta 29 funti, i večerali u "Pica hatu".

Jay Z bio je jedan od hedlajnera festivala "Isle of Wight" ovog vikenda, a britanski tabloidi pišu da se "proveo" kao običan posetilac, a ne jedna od najvećih muzičkih zvezda.

"Forbs" ih je proglasio za najbogatiji par Holivuda, ali to ne znači da pare troše uzalud na luksuz.

Sa suprugom Bijonse Nouls, popularni reper >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << odseo je u hotelu "Premijer In" u kom noć košta 29 funti. Par je zatim odbio posebnu ponudu uprave da im se večera po želji donese u sobu, i izašao do lokalnog "Pica hata".

Bijonse je, pre nastupa svog dragog, svratila u jednu jeftinu prodavnicu i kupila poslednji par gumenih čizama, rekli su očevici.

Jay Z je oduševio masu svojim nastupom, a Bijonse mu se ipak nije pridružila na bini. Izvor: mondo.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.