Bijonse: Otkad sam otpustila oca, uživam u poslu!

Izvor: S media, 06.Jul.2011, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijonse: Otkad sam otpustila oca, uživam u poslu!

Popularna pevačica Bijonse Nouls otkrila je da više uživa u poslu od kad je svom ocu dala otkaz i konačno radi ono što hoće.

Američka muzička diva Bijonse Nouls otvorila je dušu i priznala da joj je mnogo lakše otkad joj se otac ne meša u poslove! Glumica je pre dve godine dala svom ocu otkaz i nastavila da sve poslove vodi sama, prenosi Jutarnji.

- Sama sam rezervisala studio, sama platila troškove i jednostavno se zabavljala, i konačno sam radila ono >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << što sam htela, otkriva pevačica.

Njen otac Metju Nouls se za ćerkinu muzičku karijeru brinuo od prvih koraka ali je došlo vreme da se Bijonse osamostali.

Njen život se do pre nekoliko godina sastojao od koncerata, nagrada, autobusa i hotela, a potom joj je sav taj ritam postao prebrz. Bijonse je odlučila da se odmori prvi put nakon tri decenije rada.

- Odlučila sam da se "spustim niz tobogan" i čitavu tu vožnju odradim sama. Puno sam stvari činila u životu, no to mi je bilo prvo takvo iskustvo, priznaje pevačica.

Ona je pre nekoliko dana izdala novi album pod nazivom "4", a sprema se za još jednu svetsku turneju.

- Album je dobio taj naziv jer je broj četiri moj omiljeni. To je zapravo broj za rođendane. Moj je 4. septembra, rođendan moje majke je 4. januara, a 4. decembra je rođendan mog supruga, što nam je ujedno i godišnjica braka, kaže uskoro 30-godišnja Bijonse, koja zajedno sa suprugom, muzičarem Jay-Z-jem, važi za jednu od najuspešnijih žena u muzičkoj industriji.

Bijonse: Loša prodaja novog albuma (VIDEO)

Bijonse: Ljubav je srž svega!

Bijonse u vrućim pantalonama (VIDEO)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.