Izvor: Blic, 25.Apr.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biće suza na koncertima 'Bijelog dugmeta'

Biće suza na koncertima 'Bijelog dugmeta'

Alen Islamović, nekadašnji pevač sastava 'Bijelo dugme', priznaje da se raduje ponovnom okupljanju benda. Harizmatični muzičar tvrdi da će biti mnogo nostalgije na koncertima u Zagrebu, Sarajevu i Beogradu.

- Ovih dana smo puni emocija koje iz nas bujaju kao reke. Nadam se da ćemo uspeti da vratimo rokenrol gde je bio nekad. Mislim da 'Bijelo dugme' ima tu snagu sa ova tri koncerta. Takođe, siguran sam da ćemo dobiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povratnu reakciju publike i zato tvrdim da će na ovim koncertima biti suza - kaže Alen Islamović u razgovoru za 'Blic' i ističe da je imao veoma jak motiv da pristane na ponovno okupljanje 'Dugmića'.

- Previše sam sebe dao tom 'Bijelom dugmetu' i hteo bih da završim svoj neki opus u rokenrolu upravo sa njima. To su bile moje najlepše godine. Pamtim razna putovanja iz tog perioda i veoma emotivne koncerte. Uvek sam verovao da će se ovako nešto desiti. Dogodilo se i veoma sam srećan zbog toga - zaključuje Islamović. N. Džodan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.