Bezobraznica Marvela BEZOBRAZNO GOLA na Instagramu!

Izvor: Mondo, 16.Jul.2019, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bezobraznica Marvela BEZOBRAZNO GOLA na Instagramu!

Upoznajte Morgan Le Fej iz Marvelove serije "Runaways"

Britanska glumica Elizabet Harli postaće Morgan u novoj sezoni serije "Runaways", priči o tinejdžerima koji se okreću protiv svojih "super zlih" roditelja koja uskoro stiže na male ekrane.

Do tada atraktivna glumica uči tekst, ali ne revnosno... Pogledajte objavu na Instagramu u trenutku kada bi trebalo da uči:

View this post on Instagram

Yes, I should be learning my lines- but I’m in >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << the pool #runaways #morganlefey @marvelsrunaways #LA

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on Jul 15, 2019 at 11:12am PDT

"Da, trebalo bi da učim tekst, ali sam u bazenu", napisala je glumica koja često na ovoj društvenoj mreži objavljuje fotke u kupaćim kostimima.

Kad smo već kod kupaćih... gde je na ovoj slici?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.