Bez većih promena na ovonedeljnoj ATP Naši Top 30 listi

Izvor: Njuz.net, 28.Mar.2014, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez većih promena na ovonedeljnoj ATP Naši Top 30 listi

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeMnogi na liste brane pozamašan broj poena iz protekle sezone

BEOGRAD, 28. mart 2014, (Njuz) – ATP Naši objavila je ovonedeljnu Top 30 listu najvećih Srbomrzaca, na kojoj ovog puta nije bilo većih pomeranja, saznaje Njuz.
Prvo mesto i dalje neprikosnoveno pripada Mirjani Karanović, kojoj su uloga silovane muslimanke i borkinje za prava LGBT populacije donele pozamašan broj ATP poena proteklih godina. Ona će po svemu sudeći ostati na tronu još neko vreme, mada do preokreta može da dođe na leto, kada treba da brani poene iz protekle sezone kada je u javnosti stvarala utisak o Srbima kao divljacima.
Na drugom mestu se i ove nedelje našao njen kolega Nikola Đuričko, iako mu brojni stručnjaci pre nekoliko sezona nisu prognozirali ovako visok plasman.
Sportski analitilar Dejan Anđus izjavio je da ga ova lista nije iznenadila i da on smatra da ni naredna nedelja neće doneti veće promene, ali da ga ne bi iznenadio bolji plasman Biljane Srbljanović.




- Srbljanovićka je trenutno na šestom mestu, ali nakon današnje rasprave sa čelnicima ATP Naši na Tviteru, može se desiti da uznapreduje za nekoliko pozicija – smatra Anđus.
Prema mišljenju ovog analitičara šanse da napreduju na ovoj ATP listi pored Srbljanovićke imaju i analitičar Dragomir Anđelković i političar Milovan Drecun koji u prošloj sezoni nisu učestvovali u ovom takmičenju pa ne brane veliki broj poena.
- Na listi je primetan i veliki pad Nataše Kandić, kod koje je osetan pad forme jer poslednjih nedelja ne mrzi Srbe kao nekada – smatra Anđus.
Kako saznaje Njuz, Naši bi naredne nedelje svoju listu mogli da prošire na TOP 50, jer je primećeno da veliki broj Srbomrzaca njome sada nije obuhvaćen.
Marko Dražić
Bojan Ljubenović
INSPIRACIJA: SNP Naši objavili spisak izdajnika

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.