Bez Troickog u Šangaju! – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez Troickog u Šangaju! – MaxBet Sport

Srpski teniser Viktor Troicki poražen je u polufinalu kvalifikacija za ATP turnir u Šangaju. Od njega je bolji bio Huan Londero u dva seta, 6:5, 7:6 (7:4). Troicki je meč izgubio posle 78 minuta borbe.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Već na startu prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << seta je Londero napravio brejk i poveo 2:0. Iako je Troicki u drugom gemu imao tri brejk lopte i šansu da vrati brejk, Londero je odoleo napadima srpskog tenisera, iskoristio sve njegove greške i potvrdio brejk sa starta meča.
U nastavku tog dela igre nije bilo većih iznenađenja, a Argentinac je mirno stigao do vođstva, iskoristivši prvu set loptu za 6:4.
Drugi set bio je nešto uzbudljiviji, a Troicki je otežao posao protivniku. Ponovo je Londero poveo sa 3:1., ali je srpski igrač uspeo da izjednači na 4:4 i ostane u meču. U taj-brejku je koncentrisaniji ostao Londero i slavio sa 6:4.
Njegov naredni rival biće Bredli Klan, koji je na startu kvalifikacija bio bolji od Nikolasa Žarija.

The post Bez Troickog u Šangaju! – MaxBet Sport appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.