Bekamovi na meti kriminalaca!

Izvor: Mondo, 25.Nov.2018, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekamovi na meti kriminalaca!

Kad imaš vredne vile, ovakve stvari su moguće da se dogode...

Seoska vikendica Dejvida i Viktorije Bekam je po drugi put bila na meti provalniki, samo šest nedelja nakon što su maskirani kriminalci prvi put pokušali da nasilno uđu na imanje.

"Ovo sada već izgleda kao planirani pokušaji da se kuća opljačka dok nisu tu", rekao je izvor blizak porodici, prenose strani mediji.

Na sreću, niko od Bekamovih nije bio u vikendici za to vreme, a sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pripadnika obezbeđenja i dva psa čuvara su najurili provalnike s imanja vrednog šest miliona funti.

Ove mere obezbeđenja su uvedene još nakon prvog pokušaja provale, a sada Bekamovi smatraju da je možda potrebno još više obezbeđenja da ne bi izgubili vrednosti koje se tamo nalaze.

Voditelj pobesneo: Povraća mi se od Bekamovih!

Porodica Bekam redovno provodi vikende u ovoj kući u blizini Oksforda koja je blizu vikendica članova britanske kraljevske porodice.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.