Beba?!

Izvor: Mondo, 14.Jul.2015, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba?!

Reper Nenad Aleksić Ša i supruga Ivana uskoro postaju roditelji, tvrdi neimenovani izvor

Foto: SHA Instagram

  Nenad Aleksić Sha iznenadio je mnoge kada je u junu ove godine na Instagramu objavio da se oženio. Mesec dana kasnije, stižu još lepše vesti ...

"Nenad i Ivana su planirali da se venčaju, ali tek na jesen. Međutim, saznali su da je Ivana u drugom stanju i zbog toga su 'ubrzali proces' i odlučili da okupe najbližu familiju i venčaju se", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rekao je neimenovani izvor listu "Alo" i dodao:

"U pitanju je rana trudnoća i zato to kriju, kada uđe u treći mesec, podeliće sreću sa svima. Još su zbunjeni jer nisu to očekivali, ali isto tako su veoma srećni. Nije im bitno kog pola će biti beba, samo da sve bude u redu".

Sha nikada nije pričao svojoj vezi u javnosti, ali je poznato da je pre Ivane bio u vezi sa Darijom koju je zaprosio, ali ga je ona odbila.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

BIĆE JOŠ VESELJA: Evo zašto se Ša nabrzinu oženio!

Izvor: Kurir, 14.Jul.2015

Reper Nenad Aleksić Ša mnoge je iznenadio kada se iznenada venčao sa svojom devojkom Ivanom, koja je, u drugom stanju...Novopečeni mladenci čin su saznali srećne vesti odlučili su da da u krugu porodice ozvaniče svoju ljubav..."Nenad i Ivana su planirali da se venčaju ali na jesen. Međutim,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.