Bata Živojinović došao kući

Izvor: Dzungla.org, 25.Okt.2012, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bata Živojinović došao kući

Naš slavni glumac Velimir Živojinović u sredu izašao iz bolnice. Moram da ga negujem, da malo ojača, pa tek onda da krene na terapiju

BATA je došao kući!
Ove reči nam je u telefonskom razgovoru saopštila vidno uzbuđena Lula, supruga našeg slavnog glumca Velimira Bate Živojinovića, koji je u sredu, po preporuci lekara, izašao sa Vojnomedicinske akademije u Beogradu.
- Otpušten je pre dva sata! Hvala bogu, dobro je. Još je bolešljiv, ali biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << sigurno bolje. Optimista sam. Bata je direktno iz bolnice došao kući. Biće ovde mesec i po-dva dana. Moram da ga negujem, da malo ojača, pa tek onda da krene na terapiju – uzbuđeno nam je pričala Lula, koja je jedva dočekala da slavni Valter oporavak nastavi u domu sa svojim najmilijima.
Posle kućnog oporavka, Bata će lečenje nastaviti u banji Selters u Mladenovcu. Glumac je na VMA, na odeljenje neurologije, prebačen 21. avgusta.
To je bila preporuka lekara bolnice Sveti Sava, u kojoj je zbog težeg moždanog udara lečen prvih 49 dana.
Živojinović je oktobra 2006. godine imao srčani udar, a bolovao je i od gangrene koja je izlečena na Kubi pre tri godine.
Neustrašivi Valter je još jednom uspeo da se izbori sa najznačajnijim bitkama u životu.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.