Bata Kan Kan postao stilista Lejdi Gage

Izvor: Njuz.net, 06.Dec.2012, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bata Kan Kan postao stilista Lejdi Gage

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Bata Kan Kan smatra da je Lejdi Gaga imala krajnje nedefinisan stil oblačenja

NOVI SAD, 6. decembar 2012, (Njuz) – Predsednik FK Vojvodina Ratko Butorović, poznatiji kao Bata Kan Kan, postao je stilista Lejdi Gage,
potvrdila je u izjavi za Njuz popularna pevačica.
Ona je istakla da je presrećna zbog buduće saradnje sa Batom jer izuzetno ceni njegov autentični stil oblačenja.
- Način na koji Bata doživljava modu je pre svega odraz određenog stava i >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << životnog opredeljenja, i to me je, priznajem, najviše privuklo. On je čovek koji spaja nespojivo i to ume da iznese na pravi način. Nadam se da će bar mali deo svoje harizme uspeti da prenese i na mene – izjavila je Lejdi Gaga.
Bata Kan Kan je istakao da mu je drago što je Lejdi Gaga u njemu prepoznala nekoga ko može da joj pomogne kada su odevne kombinacije u pitanju.
- Moram da priznam da mi se njen stil nikada nije dopadao. Potpuno je nedefinisan, nema ličnog pečata, deluje kao da na sebe navuče prvu stvar koja joj padne pod ruku. Imam utisak kao da joj je jedini cilj bio da šokira javnost, a ustvari je izazivala podsmeh. Srećom, za razliku od mnogih naših javnih ličnosti otvorena je za savete i želi da uči – rekao je Bata Kan Kan.
On je dodao kako je svestan da ga čeka veliki posao jer, kako kaže, „Lejdi Gaga ima neobjašnjivu potrebu da se jako čudno oblači i nosi stvari koje apsolutno ne priliče njenim godinama“.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.