Bastać: Predstavnici međunarodne zajednice da razgovaraju sa žrtvama režima

Izvor: 011vodič.com, 15.Dec.2019, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bastać: Predstavnici međunarodne zajednice da razgovaraju sa žrtvama režima

Predsednik opštine Stari grad i funkcioner Stranke slobode i pravde (SSP) Marko Bastać izjavio je večeras da predstavnici me]unarodne zajednice treba da porazgovaraju sa svima onima koje je aktuelna vlast u Srbiji tukla i maltertirala, pre nego što kažu da je u Srbiji normalno izaći na izbore.
„Neka se uvere da li je normalan život u ovakvoj Srbiji i da li je normalno izaći u ovakvoj atmosferi na izbore“, rekao je Batsać novinarima u Beogradu.

On je kazao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da predstavnici medjunarodne zajednice treba da razgovaraju sa prebijenim funkcionerom SSP Borkom Stefanovićem i omladincem DS Dejanom Bagarićem, novinarom Milanom Jovanovićem kome je zapaljena kuća i uzbunjivačem Aleksandrom Obradovićem i drugima koji su žrtve sadašnje vlasti.
Podsetivši da je policija jutros došla u njegov stan, Bastać je rekao da su od njega zatražili da hitno krene sa njima i „da ne zna kako se to na srpskom kaže nego hapšenje“.
Bastać je rekao da je to nastavak farse i da je ispitivanje posle kojeg je pušten trajalo oko pola sata.
„Oni me proganjaju zato što raskrinkavam (gradonačelnika) Gorana Vesića i njegovu bandu koji pljačkaju Beograd“, rekao je Bastać.

The post Bastać: Predstavnici međunarodne zajednice da razgovaraju sa žrtvama režima appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Bastać: Montirani politički proces se ubrzava jer se vlast raspada zbog afera

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Dec.2019, 11:41

Predsednik beogradske gradske opštine Stari Grad i član Predsedništva Stranke slobode i pravde Marko Bastać izjavio je da se "montirani politički proces" protiv njega ubrazava jer se, kako je rekao, vlast raspada pod pritiskom afera..."Jako je teško ponašati se kao analitičar kada vam policija...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.