Barka se ženi u „Parovima“?

Izvor: S media, 07.Jan.2011, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barka se ženi u „Parovima“?

Muzičar Srđan Gligorijević, poznatiji kao Džimi Barka, zaprosiće svoju devojku Aleksandru Todorović u rijaliti programu „Parovi“!

Naime, kako „Alo!“ saznaje, Barka je pre ulaska u vilu rekao ljudima iz produkcije da će u roku od 101 dan, koliko traje serijal, zamoliti za ruku svoje drage.

- Srđan je planirao da zaprosi Aleksandru još pre ulaska u rijaliti, ali mu je učešće u „Parovima“ dalo ideju da to uradi pred milionima gledalaca. Aleksandra ni ne >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sluti šta joj Srđan priprema, ali njeni prijatelji tvrde da joj je brak s njim želja. On pre ulaska pitao ljude iz produkcije da li su spremni da mu organizuju svadbu i dobio je potvrdni odgovor - rekao je za „Alo!“ izvor blizak muzičaru i dodao da je ta ideja dovedena u pitanje jer je situacija s ovim parom zategnuta.

- Otkako je počelo emitovanje, njih dvoje se svađaju i onda ne znamo da li će se njegov plan ostvariti. Evo, baš sinoć su se posvađali oko toga ko ima kakav stav u vezi sa sponzorušama i pred svima su vikali jedno na drugo. Ni produkcija sada ne zna da li će Džimi Barka ispuniti obećanje, s obzirom na okolnosti u kojima se njih dvoje sada nalaze. Ukoliko se pomire i nastave da funkcionišu kao pre, sigurni smo da sledi lepa i zanimljiva prosidba, a potom i svadba - završio je naš izvor.

Tika uvredio Džimija Barku

Inače, stanje u vili nije baš najsjajnije jer svaki par ima neki problem u komunikaciji, a da li je to zbog kamera ili nečeg drugog ostaje da vidimo. Svakako, nadamo se da ćemo prvi put imati prilike da na malim ekranima gledamo venčanje u jednom rijaliti programu.

A. Veljković

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.