Baloteli potpisao za novi klub, ali ne smeju da ga predstave na današnji dan!

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli potpisao za novi klub, ali ne smeju da ga predstave na današnji dan!

Flemangu je stigla zahvalnica, Breša je dobila potpis. Mario Baloteli (29) odlučio je da prihvati ponudu povratnika u italijansku elitu. Međutim, iako je dobio vredno pojačanje, klub sa severa Italije ne sme to da saopšti. Bar ne ove subote.
Na meču Nant – Marselj, naša kladionica nudi kvotu 6.60 za igru X-2.
Razlog je sujeverje kontroverznog vlasnika Breše Masima Čelina. Nekadašnji gazda Lidsa smatra da broj 17 donosi nesreću. Takvo je, inače, i verovanje u italijanskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kulturi. U ekipi ne postoji dres sa brojem 17, čak ni na stadionu “Mario Rigamonti” nema sedišta sa tim brojem.
Subota je baš 17. avgust. Baloteli će da sačeka nedelju.

The post Baloteli potpisao za novi klub, ali ne smeju da ga predstave na današnji dan! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.