Baka Prase ne zna ko je Šerbedžija?!

Izvor: Mondo, 24.Jun.2019, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baka Prase ne zna ko je Šerbedžija?!

Popularni jutjuber o nastupu na BELEF-u i "ostalima"

Pod sloganom "DoLETI" u srpskoj prestonici se od 21. juna do 7. jula održava 28. Beogradski letnji festival (BELEF) na kome će biti održano dvadesetak kulturnih programa među kojima su izložbe, pozorišne predstave, koncerti, predstave za najmlađe i plesni performansi.

Otvaranje festivala obeležila je predstava "Antigona - 2000 godina kasnije", u Hangaru Luke Beograd, u izvođenju pozorišta Ulišes u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kojoj jednu od glavnih uloga tumači doajen glumišta Rade Šerbedžija, koji je posle skoro tri decenije nastupao pred domaćom pozorišnom publikom.

Mlade posetioce festivala očekuje i muzičko-scenski nastup popularnog jutjubera Bogdana Ilića, poznatijim kao Baka Prase. Jutjuber je sada u intervjuu "Kuriru" otkrio da li je mogao da pretpostavi da će biti gost BELEF-a s Radetom Šerbedžijom i još mnogo ličnosti iz sveta kulture.

"Pa ne. Sad ću da zvučim glupo, ali ja i ne znam ko su ti ljudi zato što nikad nisam pratio našu umetničku scenu. Bio sam u svom svetu ceo život, igrao igrice i ništa me drugo nije interesovalo".

:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.