Baka (99) otišla na pregled u bolnicu, kasnije joj javili da je trudna

Izvor: Blic, 21.Jul.2015, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baka (99) otišla na pregled u bolnicu, kasnije joj javili da je trudna

Doris Ejling, 99-godišnjakinja iz Portsmuta, ostala je pomalo iznenađena kad je nakon bolničkih pregleda dobila nalaze na kućnu adresu. Naime, u nalazima je pisalo kako je trudna.

Tačnije, iz bolnice su je zamolili da donese uzorak urina na idući pregled, a napisali su joj i datum kad se očekuje da će se poroditi. Naravno, njeno troje dece, koji su svi takođe već penzioneri, neće dobiti ni brata ni sestru već su svesni da je došlo do neke greške. Iz bolnice u Portsmutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su se starici na kraju izvinili jer su im se pobrkali nalazi, tvrdeći kako je došlo do administrativne greške.

- Skoro mi je 100 godina, kako bih mogla da budem trudna? Imam troje dece i dvadesetero unučadi, ali nisam bila trudna prošlih 70 godina - komentarisala je starica kroz smeh.

Njen 76-godišnji sin Brajan takođe misli kako je cela zbrka zapravo dosta smešna.

- Jako je bilo zabavno, mama se stalno šalila sa tim, svi smo se smejali. To je jedna od onih smešnih greški koje se događaju - komentarisao je Brajan.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Staricu od 99 godina obavestili da je trudna

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jul.2015

Britanka Doris Ejling ostala je zatečena kad je nakon obavljenih analiza krvi od bolnice dobila obaveštenje da je trudna...U dopisu koji je ova 99-godišnjakinja iz Bognor Ridžisa, u Saseksu, dobila na kućnu adresu pisalo je da što pre zakaže ginekološki pregled i da tom prilikom donese uzorak...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.