Baka (110) ostvarila svoj životni san i postala zvezda na društvenim mrežama

Izvor: 011vodič.com, 28.Feb.2021, 09:17

Baka (110) ostvarila svoj životni san i postala zvezda na društvenim mrežama

Britanka Ejmi Hokins, 110-godišnjakinja koja je otpevala pesmu “It’s A Long Way to Tipperary” postala je zvezda na TikToku nakon što je njen 14-godišnji unuk objavio video na svom profilu.

@sachafreeman0
My great grandma enjoying her birthday ##fpy ##foryoupage ##old ##supergran ##uk ##1911 ##birthday ##song ##music ##old ##oldestontiktok ##wales ##celebrate ##tea

♬ original sound – Sacha Freeman Baka je pesmom obeležila 110. rođendan i pokupila >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << simpatije korisnika na društvenoj mreži.
Njena porodica je za BBC objasnila kako je 110-godišnjakinja za vreme Prvog svetskog rata putovala i nastupala širom Velike Britanije. Karijeru je prekinula vrlo rano jer joj je majka zabranila da nastupa smatrajući da to nije nešto čime devojčica treba da se bavi.
Ejmi je imala sedam godina kada se rat završio, a od tada nije zaboravila stihove pesama koje je pevala kao dete. Njena ćerka Hana ispričala je kako svakodnevno pevuši različite pesmice i uvek raspoloženo pita:

“Hoćete li još neku?”.

Porodica je rekla kako u početku nije mogla da veruje da je video postao viralan, kao i da su oduševljeni komentarima na internetu.
– Ljudi su se rasplakali, neki su govorili da im nedostaje njihova porodica, dok su drugi pričali svoje životne priče. Sve reakcije su bile veoma iskrene, vratile su nam veru u ljude – rekla je porodica starice.



The post Baka (110) ostvarila svoj životni san i postala zvezda na društvenim mrežama appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.