Bacio je čajnik ključale vode iznad glave na -50°C, dogodila se prava magija od koje zastaje dah (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Dec.2016, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bacio je čajnik ključale vode iznad glave na -50°C, dogodila se prava magija od koje zastaje dah (VIDEO)

Stanovnik grada Nefteugansk u zapadnom Sibiru izveo je zanimljiv eksperiment.

Šta se dogodi kada na minus 50 stepeni Celzijusovih iznad glave prospete ključalu vodu iz čajnika? Ništa loše jer se voda pretvara u gust oblak magle, a nijedna kap ne padne na zemlju.

Video je već postao hit na mrežama, a mnogi korisnici Instagrama napisali su da su već pokušali to da urade ili da bi želeli da isprobaju nešto slično.

U međuvremenu, temperatura u Sibiru je još >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << više pala, pa je juče iznosila minus 62 stepena Celzijusa, što je idealno vreme za takav trik, prenosi Sputnjik.

A video posted by ..........Иринка........... (@mia_ugra) on Dec 21, 2016 at 2:19am PST

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trikovi iz Sibira: Evo kako da se ugrejete na -50

Izvor: Telegraf.rs, 25.Dec.2016

Ako ste se jutros probudili i smrzli se na samu pomisao da je napolju -6 stepeni Celzijusa, setite se sledećeg - stanovnici bilo kog grada u Sibiru svakoga jutra odlaze na posao iako je napolju -40, a možda i -60 Celzijusovih. I preživeće. Naučili su da žive na minusu, pa možda od njih možete...

Nastavak na Telegraf.rs...

Prava mala magija: Evo šta se dešava kad u Sibiru bacite ključalu vodu u vazduh (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 25.Dec.2016

Stanovnik grada Nefteugansk u zapadnom Sibiru izveo je interesantan eksperiment, u kom je iz čajnika u vazduh bacio ključalu vodu na temperaturi od minus 50 stepeni. Rezultat - magičan!..Voda se pretvorila u gust oblak magle, koja se polako rapsršila kao tokom neke čarolije, a nijedna kap nije pala...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.