Baba Džastina Timberlejka potvrdila da joj se unuk verio

Izvor: Blic, 06.Jan.2012, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baba Džastina Timberlejka potvrdila da joj se unuk verio

Nakon što se Džastin Timberlejk u tajnosti verio sa Džesikom Bil krajem decembra, oglasila se njegova baba i potvrdila radosnu vest.

- Zvao me je na Božić i rekao kako se verio - rekla je Džastinova baka Sedi Bomar i dodala kako joj je unuk naredio da o tome ne priča sa novinarima dok ne prođu praznici.

Međutim, gospođa Bomar izgleda da nije mogla da drži jezik za zubima pa je odmah vest podelila sa novinarima jednog američkog sajta.

Ovo nije prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << put da je baka otkrila javnosti šta radi njen unuk pa je tako 2009. godine izjavila da su Džesika i Džastin pred raskidom.

- Džesika bi da se uda, a Džastin još uvek nije spreman na to. On je trenutno usredsređen na pisanje novih pesama i vredno radi kako bi bio još uspešniji. Jednostavno još uvek nije spreman za brak - rekla je tada Sedi Bomar.

Povezane vesti: Džesika Bil čuva svoju ljubav kao svetinju Džesika Bil žali što nije dobila ulogu u filmu "Beležnica" Verila se Heder Loklir Džastin Timberlejk progovorio o svojoj bivšoj Kejt Hadson: Brak nije recept za sreću

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Baba Džastina Timberlejka potvrdila da joj se unuk verio

Izvor: Svet plus, 06.Jan.2012

Povodom verdbe koju je u tajnosti obavio sa svojom izabranicom Džesikom Bil, oglasila se baba Džastina Timberlejka koja je potvrdila medijska nagađanja.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.