BUUUM! STIGLO PISMO VELIKOG ŠEFA! Ovaj Zadrugar HITNO NAPUŠTA BELU KUĆU! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 08.Dec.2019, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUUUM! STIGLO PISMO VELIKOG ŠEFA! Ovaj Zadrugar HITNO NAPUŠTA BELU KUĆU! (VIDEO)

Tim povodom je u Belu kuću stiglo pismo Velikog šefa.
– Dragi zadrugari, Veliki šef je ponosan na sve učesnike “Paklene Zadrugovizije” i čestitamo svima. 16 najhrabrijih i oni koji su prošli u drugi krug zaslužuju sve pohvale. Čestitamo i pobednicima i svim učesnicima koji su doprineli ovom spektaklu. Svaka čast. A sada je vreme da Milan dobije zasluženu nagradu. Milane, kreni na kapiju – glasilo je pismo.
Milan će kao pobednik “Paklene zadrugovizije” >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << napustiti “Zadrugu” na jedan dan i posetiti svoju kuću.




The post BUUUM! STIGLO PISMO VELIKOG ŠEFA! Ovaj Zadrugar HITNO NAPUŠTA BELU KUĆU! (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEĆE BITI LAKO! Pismo ALARMIRALO zadrugare – slave i rođendan će slaviti u Beloj kuću AKO URADE OVO!

Izvor: 011vodič.com, 08.Dec.2019

Veliki šef je poslao još jedno pismo na adresu Bele kuće, a zadrugari su se šokirali kada je ovonedeljni vođa Nikola Orozović pročitao pismo.. –Dragi zadrugari, kao što znate, pre izvesnog vremena smo doneli odluku da proslavu slava i rođendana svedemo na minimum. Jedan od razloga je bio...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.