BRUTALNO Čoveče, da li si normalan?! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNO Čoveče, da li si normalan?! (VIDEO)

Vuk dlaku menja, ali ćud… Brazilski veteran Felipa Melo poznat je kao besprekoran borac koji često pretera u želji da dođe do lopte. Tako je bilo i u meču šampionata “karioka” Palmeiras – Baija.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Liverpula protiv Čelsija u Superkupu Evrope je 1.70. Meč se igra u Istanbulu u sredu od 21 čas.
Nekadašnji igrač Intera, Galatasaraja i Juventusa brutalno je skočio i laktom udario protivničkog igrača koji je ostao da leži na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << traci. Svi su skočili, a sudija nije imao dilemu – poslao je Mala u svlačionicu.
Zanimljivo, iskusni fudbaler se bunio zbog te odluke arbitra. Neverovato je sa kakvom žestinom je išao da osvoji loptu, ali je udario nesrećnog fudbalera gostujuće ekipe.
Meč je završen nerešenim rezultatom –  2:2, a Melo je isključen pri vođstvu Palmeirasa 1:0 u finišu prvog poluvremena.
Felipe Melo got sent off for this yesterday, to the surprise of nobody anywhere
What a horrible, horrible footballer pic.twitter.com/R4kBiYCLs8
— Joshua Law (@JoshuaMLaw) August 12, 2019


The post BRUTALNO Čoveče, da li si normalan?! (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

ZVEZDINA PENAL SREĆA 5 od 6, samo je Milan bio koban

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019

Sreća sa “bele tačke” za klub iz Ljutice Bogdana. U trofejnoj istoriji Crvene zvezde šest puta su odlučivali penali u evropskim takmičenjima, a najtrofejniji srpski klub kao pobednik je izašao čak pet puta.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Liverpula protiv Čelsija u Superkupu Evrope...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.