Izvor: Blic, 04.Dec.2023, 22:29

NIKAD ŽEŠĆI DEKOLTE, A ŠLIC SKORO DO KUKA Aleksandra Prijović pleni lepotom na 4. koncertu u Zagrebu, ostavila sve bez teksta kad se pojavila na sceni (Video)

Aleksandra Prijović večeras ima četvrti veliki koncert, od zakazanih pet u Areni u Zagrebu, a nema sumnje da će pevačica i ove noći atmosferu dovesti do usijanja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

GORI ZAGREB ZBOG PRIJE I NATAŠE BEKVALAC! Aleksandra joj uputila jake reči, a pevačica odmah reagovala: "RECI TO MUŠKARCIMA" (Video)

Izvor: Blic, 05.Dec.2023, 00:12

Aleksandra Prijović večeras ima četvrti veliki koncert, od zakazanih pet u Areni u Zagrebu, a i ove noći ona je atmosferu dovela do usijanja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.