BRAVO, BANE Ivanović strelac u pobedi Zenita

Izvor: 011vodič.com, 06.Okt.2019, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAVO, BANE Ivanović strelac u pobedi Zenita

Ural nije mogao da odoli Zenitu. Tim iz Sankt Peterburga je pobedio u gostima s 3:1 (2:0). Kapiten Zenita i bivši kapiten naše reprezentacije Branislav Ivanović načeo je domaćina…
Kvota naše kladionice na pobedu Intera protiv Juventusa je 2.70.
Igrao se treći minut, kada je posle kornera s leve strane Dzjuba skrenuo loptu glavom, a Ivanović je sa nekoliko metara loptu sproveo iza leđa Baklova. Ovom pobedom Zenit je ostao na čelu Premijer lige i sada ima 26 bodova.

>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> – U ovakvim mečevima je veoma važno da se postigne gol na vreme, na samom početku. Danas smo brzo postigli i prvi i drugi gol i uspostavili kontrolu igre. Samo u prvih dvadeset minuta drugog poluvremena, kada je Ural postigao gol, bilo je malo panike, ali posle trećeg gola smo do kraja kontrolisali utakmicu. Velika pobeda, velika tri boda za nas, idemo dalje – rekao je Ivanović posle utakmice.
Na igračima šampiona Rusije nije ostavio trag meč s Benfikom, u LŠ.
To je normalan život fudbalera. U celoj Evropi, svuda u svetu svi igraju treći-četvrti dan, to je slučaj i kod nas. Mi živimo za ovo i pripremamo se za takav ritam. Kada igrate sedmi dan, mnogo je teže motivisati se, više je treninga, više stresa. Ovakav ritam svima odgovara i to je dobro – smatra Ivanović.



The post BRAVO, BANE Ivanović strelac u pobedi Zenita appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

NAČEO RIVALA: Ivanović u stilu rasnih golgetera zatresao mrežu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2019

Pokazao da ima sjajan osećaj za gol...Zenit iz Sankt Peterburga slavio je u utakmici 12. kola Premijer lige Rusije na gostovanju Uralu rezultatom 3:1, a prvo gol na utakmici postigao je srpski fudbaler Branislav Ivanović...Igrao se treći minut kada je Zenit imao korner posle kog je šutirao Artem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.