BRAK PUKAO VEĆ NA SVADBI! Kum PRETUKAO mladu i URLAO - nisi smeo da je ŽENIŠ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAK PUKAO VEĆ NA SVADBI! Kum PRETUKAO mladu i URLAO - nisi smeo da je ŽENIŠ!

Rekord.

Novopečeni bračni par okončao je brak samo nekoliko sati posle razmene zaveta. Dok je svadba još trajala, mladoženjin kum, koji mu je ujedno i brat, pretukao je mladu.

Vojnik Stefan Vilson (25) i učiteljica Erin Mejson-Džordž (26) venčali su se pre četiri meseca, ali tek je pre nekoliko dana objavljeno što se dogodilo na njihovoj svadbi. Nakon što ju je kum pretukao, Erin četiri meseca nije videla muža, a njihovi prijatelji tvrde da su krenuli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svako svojim putem.

Tomos Vilson (29) iz Svonsija napao je mladu, njene dve sestre i majku i vikao da njegov brat nije smeo da se oženi. Umesto da pruži utehu svojoj novopečenoj ženi, Stefan je otišao kući sa svojom porodicom.

"Brak je bio gotov u jednom danu, to je sigurno neki rekord", rekao je prijatelj porodice za Dejli Mejl.

"Čak nisu bili dovoljno dugo u braku da se razvedu, kako sam čuo, samo su poništili brak. Mladoženja je morao da bira, ili mlada ili njegova porodica. Kad je otišao kući sa svojima, brak je okončan."

Kum je mladenku udario, zgrabio za venčanicu i vukao niz stepenice. Posle toga je napao njenu porodicu. Sukob je počeo kad je porodica pokušala da pomogne pijanom mladoženji da ode u sobu. Tomos tvrdi da je video da mlada šamara njegovog brata i da ga psuje. To je potvrdio i drugi kum Hari Vilson, koji je rekao da je mlada udarila mladoženju govoreći da je vreme za krevet i da je ona prva udarila Tomosa kad je išao da pomogne bratu koji je pao niz stepenice.

Sud je proglasio Tomosa krivim za napad i uništavanje imovine i određeno mu je plaćanje odštete mladi i njenoj porodici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.