BORKOVIĆ BESAN “Ne želim ništa da pričam jer se plašim šta ću reći, neki vozači nam UGROŽAVAJU ŽIVOT”

Izvor: 011vodič.com, 14.Jul.2019, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORKOVIĆ BESAN “Ne želim ništa da pričam jer se plašim šta ću reći, neki vozači nam UGROŽAVAJU ŽIVOT”

Foto: PR tim Dušan Borković / Promo Srpski automobilista Dušan Borković, drugog trkačkog dana na stazi u Austriji, ostao je bez plasmana. Foto: PR tim Dušana Borkovića / Promo Dušan Borković Borković je izbacen je sa staze nesportskim potezom Francuza Pansijatisija u poslednjim sekundama trke kada je bio na petoj poziciji i nadomak novih bodova. – Ne želim ništa da pričam jer se plašim šta bih sve mogao da kažem. Hoću da mi se sve slegne i da onda vidim ššta i kako dalje, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ovo je zaista višše nedopustivo. Pojedini vozači se ponaššaju krajnje neprofesionalno, kao da su doššli sa ulice i na taj način ugrožžavaju ne samo karijeru, već i žživote drugih takmičara. Tako se ponaššaju jer im je nažžalost to dozvoljeno, znaju da neće biti kažžnjeni i da arššini nisu za sve isti. Kada se vratim kući ozbiljno ću porazgovarati sa svojim timom o narednim koracima, rekao je Borković posle trke. Ovakvim ishodom srpski vozač vikend je završio sa prikupljenim 21 bodom, koje osvojio na jučerašnjoj trci. (Tanjug) More
The post BORKOVIĆ BESAN “Ne želim ništa da pričam jer se plašim šta ću reći, neki vozači nam UGROŽAVAJU ŽIVOT” appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.