Izvor: Press, 07.Nov.2018, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORA NAPAO BRENDONA PALICOM JER GA JE UHVATIO ZA *****! Jedva su ih razdvojili!

Branislav Radonić i Bora Santana upali su u žestoki sukob, pale su teške uvrede ali i pretnje šta će biti po izlasku iz rijalitija.
 
"Karaću te kad izađemo napolje! Natrti se da te jeb.m u bulju, pošto si me hvatao za k.rčinu. Hoćeš ovu motku da ti nabijem u guz.icu, da te vratim tamo u Čentaru. Smradino jedna! Kupili ti mama i tata stan i ti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se širiš ovde, nemoj ja da te iselim iz Beograda", pretio je Bora Brendonu, a onda i objasnio kako ga je ovaj uhvatio za polni organ.


Brendon se nije smirio, a Bora je bio sve nervozniji, sve dok jednog trenutka nije uhvatio varijaču sa stola i pošao na Brendona.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.