BOMBA: Zlostavljala obezbeđenje?!

Izvor: Mondo, 08.Nov.2017, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBA: Zlostavljala obezbeđenje?!

Pevačica na meti ozbiljnih optužbi!

Maraja Keri našla se na meti optužbi bivšeg radnika obezbeđenja, koji tvrdi da ga je konstantno verbalno zlostavljala.

Majkl Anelo, vlasnik kompanije za privatno obezbeđenje, imao je ugovor sa pevačicom od juna 2015. do maja ove godine, i navodi da je pevačica bez obrazloženja raskinula ugovor koji je trebalo da traje do leta 2019. godine.

Kerijeva mu nije isplatila 221.000 dolara, što je bila u obavezi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da uradi, a verbalno je zlostavljala i ponižavala njega i njegove saradnike, navodi on u tužbi.

"Šutnula" dečka: Koristio ju je zbog para i slave?

Anelo tvrdi da je pevačica sve njegove bele radnike nazivala "nacistima, skinhedima i članovima Kju Kluks klana", kao i da je insistirala na tome da joj šalje samo obezbeđenje afričkog porekla.

Kerijeva, koja je navodno nedavno otišla "pod nož" kako bi se izborila sa viškom kilograma, nije se još uvek oglasila povodom ove tužbe.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Telohranitelj optužio Maraju Keri za seksualno zlostavljanje, i tvrdi da ga je zvala nacistom i skinhedom

Izvor: Press, 09.Nov.2017, 14:15

Majkl Anjelo tvrdi da ga je Maraja Keri vređala na rasnoj osnovi i seksualno uznemiravala. . Foto: Tanjug/AP. Niz holivudskih priča o seksualnom zlostavljanju nastavio se slučajem Majkla Anjela, bivšeg telohranitelja Maraje...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.