BOMBA Ovo je vanbračna ćerka učesnika rijalitija koju je krio od javnosti

Izvor: Blic, 12.Feb.2017, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBA Ovo je vanbračna ćerka učesnika rijalitija koju je krio od javnosti

Miki Mećava vešto je krio svoju vanbračnu ćerku koju ima sa Radmilom Đorđević, a ono što je poznato je da ona živi u inostranstvu, te da ima 25 godina.

Mariju je Miki prvi put spomenuo u rijalitiju Parovi, zbog čega se njena majka ljutila jer ne želi da ona bude deo javnosti, a spekuliše se da joj se Miki i njegova porodica nikada nisu posvećivali, te da Mikijev sin Ognjen nije dugo znao da ima polusestru.

Nakon pisanja pojedinih medija da je Miki zaboravio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i zapustio njenu majku i nju, Marija se oglasila na "Fejsbuku".

- Miki je fantastičan čovek, imala sam vremena da ga bolje upoznam i znam o čemu govorim. Ono što se izdešavalo u prošlosti me ne zanima, onaj koji nije grešnik, neka uprti prstom na nas grešnike!!! Molim lepo... Imala sam prelepo detinjstvo i nisam maštala ni o čemu, jer sam imala sve ono što je bilo potrebno, zahvaljujući mojoj majci koje je bila i još uvek je tu za mene! Miki je ušao u moj život onog momenta kada sam i sama postala roditelj i shvatila suštinu - napisala je Marija. Ostale njene fotografije pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOSTA JOJ JE LAŽI: Oglasila se vanbračna ćerka Mikija Mećave i otkrila pravu istinu o odnosu sa ocem! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Feb.2017

Pevač Miki Mećava učesnik je aktuelne sezone "Parova", a pred njegov ulazak u rijaliti polemisalo se o tome ima li vanbračnu ćerku Mariju i u kakvim je odnosima sa njom. Mi smo prvi uspeli da saznamo pravu istinu od Mikija, a sada se oglasila i njegova ćerka. ..Podsetimo, Miki je Mariju dobio...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.