BOLJE KASPER NEGO NIŠTA! Dženifer Lopez opet sa mlađanim plesačem

Izvor: Blic, 08.Jan.2015, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLJE KASPER NEGO NIŠTA! Dženifer Lopez opet sa mlađanim plesačem

Posled raskida ljubavne veze od tri godine i pauze od sedam meseci atraktivna pevačica odlučila je da se pomiri sa plesačem.

Slavna pevačica Dženifer Lopez baš nema sreće u ljubavi. Posle dugog braka sa proslavljenim pevačem Markom Antonijem koji je okončan 2011, Dženifer je uplovila u novu vezu sa plesačem Kasperom Smartom koja je trajala skoro tri godine, pa se završila sa raskidom. Nakon sedam meseci samoće, Dženifer je odlučila da se malo pozabavi svojim ljubavnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << životom i vrati staroj ljubavi.

Ljubavni par je pokazao da ne može jedan bez drugog te su Novu godinu proslavili zajedno u Las Vegasu gde je pevačica održala svoj solistički koncert. Inače, pevačica je od plesača starija čak 18. godina i nedavno je izjavila da ima veliki strah od samoće te su mnogi pomislili da je upravo to razlog zbog kog se pomirlila sa bivšm.

-Zavisnik sam o ljubavi. Pronašla sam utehu u nekome drugom. Suočila sam se sada sa sobom i priznala sebi da imam strah od samoće, od toga da budem sama sa sobom. Trebale su mi godine i godine da se naučim kako treba da se nosim sa tim. Prvo sam učila kako uspeti da voliš samu sebe, a onda sam se odlučila da se suočim sa svojim stahovima.- objasnila je pevačica.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BOLJE KASPER NEGO NIŠTA: Dženifer Lopez obnovila vezu sa plesačem!

Izvor: Kurir, 08.Jan.2015

Posled raskida ljubavne veze od tri godine i pauze od sedam meseci atraktivna pevačica odlučila je da se pomiri sa plesačem..Slavna pevačica Dženifer Lopez baš nema sreće u ljubavi. Posle dugog braka sa proslavljenim pevačem Markom Antonijem koji je okončan 2011, Dženifer je uplovila u novu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.