Izvor: Blic, 16.Sep.2016, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLEST GA NIJE SLOMILA Minimaksov sin i rep zvezda vraća se na muzičku scenu

Reper Vladimir Ilić, poznatiji kao Ila, i dalje se aktivno bavi muzikom i ima armiju fanova, uprkos svim nedaćama koje je doživeo.

Ila je sa Nenadom Aleksićem Ša osnovao bend Sha Ila koji je bio veoma popularan krajem devedesetih i početkom 2000-ih. Ovaj duo i dalje postoji, iako je Ša odavno napustio bend, a umesto njega tu je Ilin prijatelj Seky.

Nedavno su objavili novu pesmu "Uvek na vrhu", koja je oduševila njihove brojne fanove.

Ila, inače sin >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << našeg čuvenog voditelja Milovana Ilića Minimaksa, koji je preminuo 2005. godine, pre nekoliko godina proživeo je težak period kada mu je dijagnostikovan tumor pljuvačne žlezde. Operisan je 2013. i uspešno se oporavio.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povratak na scenu posle borbe sa tumorom: Minimaksov sin ponovo posvećen karijeri!

Izvor: Story, 16.Sep.2016

Reper Vladimir Ilić, poznatiji kao Ila, i dalje se aktivno bavi muzikom i ima armiju fanova, uprkos svim nedaćama koje je doživeo.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.