BOLESNO, VEOMA BOLESNO! Njegov sin mu je u stvari STRIC! Devojka ga prevarila sa DEDOM! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 12:33

BOLESNO, VEOMA BOLESNO! Njegov sin mu je u stvari STRIC! Devojka ga prevarila sa DEDOM! (VIDEO)

Suludo...

Muškarac je podelio video na TikToku kojim je otkrio šokantnu istinu o svojoj porodici. Korisnik pod imenom "@stacks1400" saznao je da je njegova devojka, ujedno i majka njegove dece, imala aferu sa njegovim dedom, dok su svi zajedno živeli u istoj kući.

"Otkrio sam da je moj sin u stvari moj ujak. Moj deda je sve vreme dok smo boravili s njim spavao s mojom devojkom", rekao je TikToker.

Snimak na kojem plače je dosad pregledan više od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 11 miliona puta.

Can’t believe I expected more from a man that had a whole other family around the corner from my granny house. ##fyp ##redpill ##ZitHappens

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

"Ne mogu da verujem da sam očekivao više od muškarca koji je imao celu porodicu iza leđa moje bake", napisao je, sugerišući da deda već ima istoriju preljube u porodici.

Njegov video izazvao je mnogo komentara.

"Tako mi je žao. Nisi to zaslužio", "Na početku sam mislila da je ovo šala, ali sad shvatam da nije", "Nemam reči", samo su neki od komentara.

Muškarac je objasnio da je saznao za aferu kada je uzeo njen telefon i otkrio razne eksplicitne poruke i fotografije. Sa devojkom ima još dece.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Saznao da ga je partnerka prevarila sa rođenim dedom - Sin mu je zapravo stric VIDEO

Izvor: B92, 20.Jun.2021

Video na društvenoj mreži TikTok prvo je bio neozbiljno shvaćen, ali nakon toga muškarac je tvrdio da je ova priča istina...Muškarac je podelio video na TikToku u kojem je otkrio šokantnu istinu o svojoj porodici. Naime, saznao je da je navodno njegova devojka, ujedno i majka njegove dece, imala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.