BOGOVSKI DOBITAK IZ SPINA! NIŠLIJA OSVOJIO 1.200.000 DINARA, A EVO I KAKO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 11:33

BOGOVSKI DOBITAK IZ SPINA! NIŠLIJA OSVOJIO 1.200.000 DINARA, A EVO I KAKO!

Antička slot avantura Gates Of Olympus donela Nišliji više od MILION DINARA! Meridian je kuća NOVOG MILIONERA iz najvećeg grada na jugu Srbije!

Da je Niš taličan grad za igrače Meridiana dokazano je već nekoliko puta. Nekoliko MILIONSKIH DOBITAKA ostaće upamćeno kao najveći dobici ne samo u Srbiji, već u čitavoj Evropi.

Još jedan u nizu delo je igrača M. N. koji je igrajući slot Gates of Olympus iz samo jednog spina osvojio 1.200.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << DINARA!

Ovo je jedan od najpopularnijih slotova antičke tematike u kojem se pojavljuju vrhunski množioci. Upravo oni su bili ključ za vrhunski dobitak.

M.N. je od samog početka ostvario nekoliko sitnijih dobitaka koji su mu omogućili da pojača svoj ulog na 400 DINARA po spinu.

Nakon toga je uspeo da aktivira BESPLATNE SPINOVE i tu se dešava magija. Deveti spin je bio taličan. Pokrenule su se kaskadne kolone i množioci su se ređali kao na traci.

Peščani sat je bio ključ za vrhunski dobitak u kombinaciji sa množiocima! 15 ovih simbola na kolonama donelo mu je MILIONSKU CIFRU! Nišlija je rezervisao isplatu, a slavlje je počelo odmah nakon toga.

Ako i vi želite da postanete akter ovakve priče potrebno je samo da se REGISTRUJETE i da sreća bude vaš saveznik!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.