Izvor: Press, 27.Sep.2018, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOBA ŽIVOJINOVIĆ OTKRIO SVE O ALEKSANDRINOJ TRUDNOĆI!

Boba Živojinović i Aleksandra Prijović zajedno su se pojavili u emisiji "Nikad nije kasno", a svojim rečima raznežili su mnoge.
Stigli su zajedno i odmah se videlo koliko blizak odnos imaju i koliko Boba brine o trudnoj snajki. Aleksandra je porodici Živojinović neverovatno prirasla za srce.
(VIDEO) MIKI IMA DEVOJKU PEVAČICU: Sve priznao!
- Nemam >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ćerku, ali ona je moje dete. Moja princeza - rekao je Boba a potom se rasplakao.
Oni zajedno letuju i zajedno zimuju, za njih je najveća sreća kada je porodica na okupu.
- Kad god možemo, kad god smo svi slobodno zajedno smo. Tada smo najsrećniji! Vaspitana sam da najviše volim svoju porodicu, a i Filip, tako da najviše volimo da smo zajedno - rekla je Aleksandra.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.